CASE JOBTEEKKI

Toteutimme asiakkaalle:Verkkosivut


Hakukoneoptimointi


Somemainonta


Strategiasuunnittelu
Työnantajien ja työntekijöiden uusi kohtaamispaikka


Tavoite: Uuden palveluntarjoajan lanseeraaminen markkinoille.


Suunnittelimme ja autoimme rakentamaan markkinoille täysin uuden palveluntarjoajan, jonka tavoitteena oli heti alusta tuottaa asiakkailleen parempi ja tehokkaampi rekrykokemus täysin digitaalisesti. Jobteekki ei ole pelkkä verkkosivu, vaan siihen yhdistyy sovellusalusta, jonka kautta työpaikat löytävät työlle tekijän - ja toisinpäin.


Hyvä taustatyö ja laadukas toteutus luovat kilpailuedun


Jobteekin ilmettä ja sivustoa lähdettiin rakentamaan tutustumalla kilpailukenttään. Näin varmistimme, että saimme toteutettua Jobteekille brändin ja alustan, joka toimii haasteellisella markkinakentällä kilpailuetuna. Flain ja Jobteekin yhteistyön prioriteetti oli pitää huoli siitä, että
Jobteekin digitaalinen alusta tarjoaa sekä yrityksille että työnhakijoille mahdollisuuden löytää itselleen sopiva lopputulos mahdollisimman tehokkaasti ja vaivattomasti. Hyvän käyttäjäkokemuksen varmistamiseksi suunnittelimme asiakaspolut tarkkaan ennen varsinaista teknistä toteutusta. “Valitsimme Flain yhteistyökumppaniksi jo liiketoimintamme alkuvaiheessa, sillä heillä oli selkeä näkemys alastamme ja siitä missä tavoitteidemme tulisi olla verkkosivuston ja markkinoinnin suhteen. Flain porukalla oli inspiroiva näkemys siitä miten Jobteekin tulisi brändinä huokua asiantuntijuutta ja laatua. Visio sopi erinomaisesti yhteen ajatusmaailmamme kanssa”, kertoo Jobteekin Tuomas Ilmolahti.   


Asiakkaalla vapaus valita


Jobteekin sloganiksi muodostui ”Vapautta, valikoimaa ja parempaa elämää”. Pyrimmekin markkinointia suunniteltaessa kunnioittamaan tätä lausahdusta luoden video- ja kuvamateriaalit, joiden avulla Jobteekki innostaa ihmisiä tavoittelemaan sitä mikä on heille itselleen parasta. Toteutimme Jobteekille räätälöidyn sosiaalisen median markkinointistrategian, jossa keskitytään yksityiskohtaiseen dataohjautuvaan mainontaan ja sitä myöden jatkuvasti kehittyvään tulokseen. Hyödynnämme aiheeseen sopivia animaatiovideoita sekä kokonaisuutta sitovia stillkuvia.“Flai on ammattitaitoinen kumppani, johon voimme luottaa.”


“Yhteistyö Flain kanssa on ollut suoraan sanottuna tosi antoisaa, sillä sen lisäksi, että heidän toimintansa on ollut ammattitaitoista, he ovat myös haastaneet ajatuksiamme aktiivisesti ja tehneet näin lopputuloksesta suunniteltua vielä paljon paremman. Flain ansiosta Jobteekki
pystyy tuottamaan digitaalisesti juurikin sen mukaista palvelua mikä oli alusta asti tavoitteemme ja jopa enemmän. Markkinoinnin suhteen olemme saaneet mahtavia uudenlaisia ideoita ja Flain osaaminen sosiaalisen median ja Googlen puolella on jotain mitä suosittelisin muillekin. Flai on ehdottomasti ollut meille kumppani sanan varsinaisessa merkityksessä ja odotamme innolla Jobteekin kasvattamista Flain koko tiimi tukenamme.”


Tuomas Ilmolahti, Co-Founder Jobteekki⇨  Laadukkaiden yhteydenottojen määrän lisääntyminen

⇨  Tulosta tuottava Google-mainonta

⇨  Ammattitaitoinen verkkosivu-uudistus

Share the page on social media
Share