CASE PESTIVOIMA

Pestivoima

Toteutimme asiakkaalle:Strategiasuunnittelu


Verkkosivut


Hakukoneoptimointi


Google-mainonta


Somemainonta


Toimivan kokonaisuuden kautta tuloksekkaampaan markkinointiin.


Tavoite: Ilmeen uudistaminen ja markkinointistrategian kehittäminen.


Pestivoiman ja Flain välisen yhteistyön alkaessa tavoite oli selvä. Oli kehitettävä digitaalisen markkinoinnin strategia, joka tukisi tehokkaasti myynnin kasvua. Verkkosivut olivat päivityksen tarpeessa ja markkinoinnissa ei oltu aiemmin hyödynnetty selkeää suunnitelmallisuutta. ”Flai vakuutti meidät heti alkuun hyvällä kokemukseen perustuvalla näkemyksellään siitä, miten digitaalista markkinointia kannattaa osaltamme toteuttaa, sekä millaisia seuranta- ja analyysityökaluja tulisi hyödyntää. Olennaista tässäkin oli se, että Flai seuraa aktiivisesti puolestamme markkinoinnin vaikutusta ja reagoivat tarvittaviin muutoksiin ilman, että meidän tarvitsee olla ”ammattilaisia” mainonnasta syntyvän datan tulkinnassa”, kertoo Pestivoiman Markku Arvonen.Näkemyksestä toteutukseen.


Verkkosivu-uudistus alkoi nykytila-analyysillä pitäen sisällään mm. asiakaskohderyhmien kartoituksen ja navigointipolkujen uudistamisen. Potentiaaliset asiakkaat ja työnhakijat jaoteltiin selkeämmin ja ilme sai logoa myöden faceliftin. ”Flailla oli selkeä näkemys siitä mikä alallamme toimii ja mikä ei. Alussa kävimme perusteellisesti läpi liiketoimintamme arvot ja millaista ilmettä tai tunnelmaa haluamme verkkosivujemme kautta välittää. Mielipiteitämme ja näkemyksiämme kuunneltiin herkällä korvalla.  Toisaalta, kun ajatuksemme ei Flain mielestä ollut toteuttamiskelpoinen, se myös perusteltiin hyvin ja Flain ehdottamalle ratkaisulle haettiin aina hyväksyntämme. Sivuista tuli lopulta mielestämme erittäin toimivat ja meidän näköisemme, kuten halusimmekin”, kertoo Arvonen.

Oikeat kanavat oikeaan tarkoitukseen.


Hakusanamainonnan osalta keskitymme Pestivoiman puolesta olemaan esillä kohdennetusti asiakkaille, jotka etsivät heille sopivaa henkilöstöyritystä. Sosiaalisen median puolella löydämme avoinna oleviin työpaikkoihin motivoituneet työnhakijat.”Aidolla halulla hyvän lopputuloksen synnyttämiseen.”


”Flain arvot ovat kohdallaan ja yritysmaailman lainalaisuudet ovat heille tuttuja, joten heidän kanssaan on helppo toimia. Meillä on tunne, että yhteistyö kehittyy jatkuvasti oikeaan suuntaan. Koemme myös, että Flai tekee tätä työtä sydämellä. Ei niin, että ensimmäisenä joka ratkaisussa olisi euron kuva silmissä, vaan aidolla halulla hyvän lopputuloksen synnyttämiseen.”


Markku Arvonen, Pestivoima
⇨  Suunnitelmallinen tulokseen tähtäävä strategia

⇨  Parempi Google-näkyvyys

⇨  Ammattitaitoinen verkkosivu-uudistus

Share the page on social media
Share