STRATEGIASUUNNITTELU

───

Määritämme markkinoinnillesi tulosta tuottavan

myyntifunnelin sisältävän strategian, jolla asetetut tavoitteet saavutetaan.JÄTÄ TARJOUSYYNTÖ

Strategiasuunnittelu

Flain strategiasuunnitteluun kuuluu auditointi, jossa käymme yhdessä kanssasi läpi olennaisimmat asiat liiketoimintaasi ja tavoitteisiisi liittyen. Jokaisella markkinointikanavalla on omat vahvuutensa ja niitä on hyödynnettävä sen mukaisesti. Analysoimme mm. aiemmin tekemänne markkinointitoimenpiteet ja kuinka tehokkaasti verkkosivunne ohjaavat asiakkaitanne haluttuun toimintaan.


Tuloshakuisessa markkinoinnissa suunnittelemme toimintaanne sopivan myyntifunnelin, jonka ainoa tarkoitus on ohjata asiakas yhdessä asettamiemme tavoitteiden mukaiseen toimintaan. Esimerkiksi yhteydenottoon tai verkkokaupassa suoraan ostoon. Olennainen osa-alue strategiasuunnittelussa on luoda markkinoinnistasi tehokas myyntikoneisto, jonka avulla opimme asiakkaistanne uutta tietoa. Kerätyn datan perusteella muokkaamme mainontanne sisältöä kohdeyleisöä juuri sillä hetkellä kiinnostavaksi.


Datan kerääminen ja analysointi ­–> asiakkaan ymmärtäminen –> mainonnan sisällön räätälöinti kohderyhmää kiinnostavaksi –> asiakkaan proaktiivinen ohjaus haluttuun toimintaan –> tulos


Digitaalisaatio mahdollistaa nykypäivänä paremmin mitattavissa olevan markkinoinnin kuin koskaan aiemmin. Markkinointitoimenpiteistä syntyvän datan kerääminen ja sen oikeaoppinen analysointi on tärkeää, sillä se mahdollistaa markkinointisi kehittymisen jatkuvasti oikeaan, tuloksekkaampaan suuntaan.Miksi liiketoimintaasi räätälöity markkinointistrategia on niin tärkeä?


  1. Jotta markkinointi tuottaa sinulle tulosta on myyntifunneli suunniteltava stepeittäin kasvutavoitteista aina asiakkaasi yhteydenottoon tai ostoon asti. Missä, miten ja milloin sinun kannattaa markkinoida ja kuinka hyvin verkkosivusi generoivat haluttuja liidejä?
  2. Hyvin suunnitellun strategian avulla voimme seistä tekemisemme takana ja hyvä tulos seuraa tällöin aina perässä.
  3. Nykypäivänä digitaalisessa markkinoinnissa ei ole tarvetta arvailulle. Liiketoimintaasi sopiva strategia vie markkinointisi heti tulosta tuottavalle polulle.Miksi Flai?


  • Markkinointi on investointi, jonka tarkoitus on lisätä myyntiäsi. Tulos ratkaisee.
  • Flain digitaalisen markkinoinnin analyysin perusteella tehtävä digitaalinen markkinointisuunnitelma yrityksesi toiminnasta, palveluista ja asiakkaista takaa vankan pohjan onnistuneelle toteutukselle.
  • Kokemuksemme eri toimialojen lainalaisuuksista sekä ajanhermolla oleva osaamisemme takaa laadukkaan toteutuksen.
  • Pidämme sinut ajan tasalla siitä mitä milloinkin tapahtuu ja teemme aktiivisesti kehitystyötä paremman tuloksen saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä

Jan von Schantz

Jan von Schantz

Digital Marketing Specialist

040 552 8840 | jan@flai.fiJÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ


Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Share the page on social media
Share