VERKKOSIVUT

───

Toimivat verkkosivut, jotka generoivat tehokkaasti liidejä ja avaavat bisneksesi houkuttelevalla tavalla ovat kaiken liiketoiminnan ydin.JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Verkkosivut

Toimivat verkkosivut, jotka generoivat tehokkaasti liidejä ja avaavat bisneksesi houkuttelevalla tavalla ovat kaiken liiketoiminnan ydin. Myyntityöstäsi 70% tapahtuu verkossa, sillä asiakas tekee osto- tai yhteydenottopäätöksensä pääosin verkkosivujesi ja muun yrityksestäsi löytämän
tiedon perusteella. Potentiaalisille asiakkaillenne yrityksenne ensivaikutelma on tärkeä ja lisäksi vaaditaan toimivaa navigointia ja helposti löydettävää informaatiota. Mobiiliyhteensopivuus eli responsiivisuus takaa helppokäyttöisyyden kaiken kokoisilla näyttöpäätteillä.


Teemme verkkosivujen uudistussuunnitelman nykytila-analyysin pohjalta ja tarkastelemme sivustoa monipuolisesti asiakkaanne ja yrityksenne näkökulmasta.


 

Asiantuntijatiimimme pohtii mm. seuraavia kysymyksiä:


  1. Vastaako verkkosivujenne ilme brändi-identiteettiänne?
  2. Ovatko nykyiset sivunne ymmärrettävät ja helppokäyttöiset?
  3. Ovatko sivunne helppokäyttöiset myös mobiilissa?
  4. Onko kävijän helppo ottaa teihin yhteyttä?
  5. Tarjoaako verkkosivunne ratkaisun asiakkaanne haasteisiin?
  6. Generoivatko yrityksenne verkkosivut liidejä?
  7. Näettekö mistä verkkoliidi on tullut ja mistä hän on kiinnostunut?
  8. Tiedättekö verkkosivujenne kuukausittaisen kävijämäärän sekä sen, kuinka iso osa heistä päätyy ostamaan?


 

Miksi Flai?

 

Verkkosivut ovat kaiken digitaalisen markkinoinnin pohja ja tukijalka. Tästä johtuen analysoimme mikä on kustannustehokkain tapa varmistaa sivujen hyvä toimivuus asiakkaillenne ja mahdollisimman hyvä näkyvyys Googlessa.


Jos sivut ovat yrityksellenne ensimmäiset, pitää analyysimme sisällään yrityksenne toiminnan ja asiakaskohderyhmänne kartoituksen. Uusien sivujenne on annettava persoonallinen ja oikeanlainen kuva yrityksestänne ja samaan aikaan niiden tulee olla käyttöystävälliset juuri teidän asiakkaillenne. Sivujen visuaalisen ilmeen on sovelluttava toimintaanne ja asiakaskohderyhmällenne. Jos yrityksellänne on jo verkkosivut on lisäksi arvioitava onko järkevää ja kustannustehokkaampaa tehdä SEO:a (katso hakukoneoptimointi) vai päivittää sivut kokonaan uusiin.


Kaikki toivomuksesi otetaan tietysti olennaisena asiana huomioon. Toteutamme verkkosivut pääasiassa WordPress-ohjelmistolla, jotta pystyt halutessasi itse tekemään päivityksiä sivuillesi helposti ja nopeasti.

Ota yhteyttä

Jan von Schantz

Jan von Schantz

Digital Marketing Specialist

040 552 8840 | jan@flai.fiJÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ


Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Share the page on social media
Share